Cкладові Яблука - 6 шт. (1000 г) Вода - 100 г Крохмаль - 60 г Цукор - 100 г Згущене молоко - 800 г Вершки 20% - 600 г Спосіб приготування Яблука очистити, натерти на тертці або подрібнити блендером прямо в каструлі. Засипати цукром, перемішати і залишити на 10 хвилин для виділення соку. Крохмаль розвести в холодній воді. Яблука довести до кипіння, влити крохмаль. варити. помішуючи 5 хвилин до м'якості яблук. Каструлю затягнути плівкою, щоб вона стосувалася поверхні яблук і остудити. Далі додати згущене молоко. вершки, збити до пишноти. Перелити у фрізер та заморожувати згідно до інструкції фрізера. Перекласти в контейнер, охолодити в морозилці.